• 286 Sq. m.
  • 4 Bedrooms
  • 3 Bathrooms

Property description

This 286 m² apartment can be found in a building built in 1963 in the centre of Valencia, with a variety of restaurants, bars, shops and other services in the area. The apartment has been recently renovated by Manuel Portaceli, finalist for the Mies Van der Rohe prize. It offers a modern design and outstanding furnishings.

The different rooms of the apartment are laid out around a beautiful glass interior patio, with a wooden floor and comfortable sofas. From the patio you can see the fantastic living-dining room, which has lovely designer furniture and decor, there is also access to a balcony with wonderful views of the central shopping area of Valencia. From the entrance, you find a large and modern kitchen, equipped with all electrical appliances (fridge, oven, washing machine, dishwasher and dryer).

It consists of 2 single bedrooms (one en-suite) and one double bedroom. A small corridor leads you to the main en-suite bedroom with its own dressing room and living area with a table and chairs. All the rooms and corridors have built-in wardrobes.

The property is equipped with natural wood flooring, gas heating and air conditioning in every room.

Ideal for families or retirees due to its size and central location close to schools, public transport and services.

Property Features

  • Elevator
  • Balcony